O meni

Z zdravilnimi energijami sem se prvič srečala že pred približno petintridesetimi leti, vendar takrat še ni bilo na voljo toliko informacij o alternativnem zdravljenju. Vedno sem želela pomagati drugim in tako sem najprej opravila tečaj klasične masaže. Najprej sem želela spoznati sebe in tako je v v moje življenje prišla Astrologija, skozi katero sem si pomagala skozi spremembe na moji življenjski poti.

 

Sledili so kristali, zdravljenje z barvami, potem Numerologija, za njo Tarot, I-Ching, Reiki...

 

Pred nekaj leti sem "odkrila" zdravljenje z informacijami in prevzele so me Bachove cvetne esence in Homeopatija. Proučevanje obeh načinov zdravljenja mi je odpiralo nove poglede na to, kaj je v resnici bolezen, zakaj nastane in kako lahko resnično ozdravimo, ne da bi delovali simptomatsko.

 

Po narejenem procesu Osebne ponovne povezave - The Reconnection  so se mi začele stvari v življenju odvijati hitreje in me voditi po poti, ki mi je namenjena: pomagati drugim, vendar tako, da jih učim oziroma jim posredujem potrebne informacije ali pa da jih s pomočjo ponovne povezave povežem v zdravilno polje z nečim višjem in zaupam, da bodo prejeli točno tako zdravljenje, kot ga potrebujejo.

 

Globoko se zavedam, da je treba človeku pomagati pri samozdravljenju celostno, holistično in ga ne samo podpirati pri odpravljanju njegovih simptomov na fizični in energijski ravni. Naše telo in duh sta nedeljiva in potrebno je razumeti, da so težave na fizični ravni (bolezni, poškodbe...) samo posledica neravnovesij na višjih ravneh ali pa preteklih odločitev in da so  vsekakor povezane z našim načinom razmišljanja, delovanja (na vseh ravneh) in s tem, kako gledamo na svet in ljudi okoli sebe.

 

S pomočjo različnih pristopov vam v moji terapevtski praksi pomagam na način, da vas usmerjam v spremembo načina razmišljanja in delovanja in vas spodbujam, da začnete aktivno in resnično Živeti vaše življenje. Del zdravljenja so tudi navodila v pisni obliki, ki so vam lahko v veliko pomoč na poti do ozdravljenja.

 

Vi ste edini, ki lahko v svojem življenju naredite vse potrebne spremembe.

 

Ves čas se izobražujem na različnih področjih, da bi ljudem lahko pomagala na način, ki je za njih najbolj primeren in učinkovit. Poleg certifikata za praktika Ponovne povezave (Reconnective Healing practitioner) imam tudi certifikat za opravljanje terapij s hipnozo, certifikat za NLP praktika (nevrolingvistično programiranje) in pa certifikat za Life Coaching (osebno vodenja).

                                                

                                                                                        

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

     

 

                 
    

VITAREALIS d.o.o., Štorje 67, 6210 Sežana | Štorje 67, 6210 Sežana | 041-272-323