Inergetix CoRe

  • S dr.Kiranom Schmidtom - Budimpešta 2012
    S dr.Kiranom Schmidtom - Budimpešta 2012

Terapevtski sistem Inergetix CoRe™

 

Sistem Inergetix CoRe™ je razvil nemški znanstvenik in homeopat dr. Kiran Schmidt. Po letih raziskav na področju fizike in alternativne medicine je začel dr. Schmidt izvajati obsežno raziskavo na področju radionike, energijske medicine in informacijske medicine.

Leta 2004 je začel razvijati sistem Inergetix CoRe™ in v istem letu je odkril princip dinamičnega labilnega ravnovesja – DLE (Dynamic Labile Equilibrium).

Odkritje dr.Schmidta je revolucionarno, saj je povezal to, kar poznamo kot tradicionalno svet stvarnosti in energije s svetom informacij. S pomočjo napredne računalniške tehnologije in fizike je ustvaril sistem, ki izvaja natančno in takojšnje branje (skeniranje) človekovega univerzalnega informacijskega polja.

Sistem Inergetix CoRe™ je močno orodje, ki uporablja multidimenzionalni pristop k odkrivanju in uravnovešanju kateregakoli stanja pri človeku, ki se ga lahko opiše v besedah.

Naše telo ima namreč vse znanje in sposobnosti, da se lahko ozdravi samo, ampak obstaja blokada do tega vèdenja na informacijski ravni človeka. Človeku kot celoti torej primanjkuje to, čemur običajno rečemo »know-how« in s pomočjo Inergetix CoRe™ lahko človek dobi ustrezne informacije, ki jih potrebuje, da bi dosegel labilno dinamično ravnovesje oz. zdravje na vseh ravneh.
.
Sistem Inergetix CoRe™ temelji na principih kvantne fizike, principih resonance in globalnega skaliranja. Vse skupaj povezano deluje na kompleksni statistični analizi na podlagi ogromne baze podatkov, ki vsebuje preko 100.000 »zdravil« oziroma vzorcev ter virov stresa (zunanjih in notranjih), ki v nas povzročajo neravnovesje.

Diagnostika in zdravljenje na daljavo s sistemom Inergetix CoRe™ delujeta zato, ker da bi ta sistem lahko skeniral človeka, ni potrebno fizična navzočnost ali pa povezanost človeka npr. preko elektrod (kot pri bioresonanci). Dejstvo je, da naš svet v svoji strukturi holografski, kar pomeni, da je v vsakem najmanjšem delcu vsebovano vse ostalo.

Med terapijo oz. zdravljenjem na informacijski ravni je povezava med človekovimi informacijami in zdravilnimi informacijami vzpostavljena preko računalniškega programa s hologramskih generatorjem in analognim digitalnim konverterjem in zdravljenje tako deluje preko holografskega principa.

Ker pa je informacijska raven povezana z našo fizično, biokemijsko ter energijsko ravnijo, lahko seveda zdravljenje / uravnotežanje z informacijami deluje tudi na naše ostale ravni.

Delovanje sistema Inergetix CoRe™ ne more biti pojasnjeno z materialističnimi koncepti kot sta naprimer energija ali kemija, ampak je Inergetix CoRe™ predvsem duhovno orodje, ki je namenjeno temu, da vpliva na informacijsko in na duhovno raven človeka.

Kljub temu, da so rezultati, ki jih dobimo s sistemom Inergetix CoRe™ zelo natančni, pravilni in vedno točni, je še vedno potrebna interpretacija terapevta, saj niso vsi dobljeni rezultati enako pomembni za interpretacijo oz. je potrebno razumeti to relativno pomembnost dobljenega rezultata, ko se odločamo, kako bomo nadaljevali ali z diagnostiko ali z zdravljenjem na informacijski ravni.

Informacijsko zdravljenje s sistemom Inergetix CoRe™ je popolnoma varno in nima stranskih učinkov.

 

CoRe bioresonančni sistem Bio-LaesEr


V praksi se je informacijski zdravilni sistem Inergetix CoRe izkazal za zelo učinkovitega, saj izvaja odlično diagnostiko in omogoča izvajanje zdravljenja na daljavo na informacijski ravni.

Bioresonančni sistem Bio-LaesEr je novost na področju bioresonančnih naprav in je skupaj z informacijskim delom CoRa čudovita dopolnitev zdravljenja na vseh ravneh.

CoRe bioresonanco Bio-LaesEr je ustvaril nemški znanstvenik in homeopat dr. Kiran Schmidt, ki je tako dal svetu novo revolucionarno napravo za celostno zdravljenje. Ta nova tehnologija spreminja način našega razmišljanja o energijski medicini nasplošno in še posebno o delovanju bioresonančnih sistemov.

Bio-LaesEr je del bioresonančnega sistema BBR (Bioresonanca, Biopolje in Rife terapija). Pri svojem delovanju uporablja sicer neznatne količine energije, ki pa so zelo pomembne zato, ker energija služi kot nevtralen nosilec informacije.

Vsekakor pa se bioresonanca Bio-LaesEr razlikuje od vseh drugih sistemov bioresonance, ki so trenutno na trgu, saj deluje z popolnoma izmerljivimi energijami, ki se jih lahko tudi občuti.

Ta bioresonanca omogoča kombiniranje frekvenc, ustvarjenih s CoRe programom, z lastnimi frekvencami klienta (Eigen-frequencies). Omogočeno je tudi informiranje različnih substanc (voda, globuli, kristali… )

Gre vsekakor za zelo holističen sistem zdravljenja, poleg tega pa Bio-LaesEr omogoče tudi merjenje biopolja človeka. Vzorec frekvenc auričnega polja se lahko posname in se ga uporabi kot elektro, magnetno ali svetlobno terapijo.

Pri klasični bioresonanci, kot se trenutno uporablja v svetu in tudi v Sloveniji, aparature delujejo tako, da zajamejo klientova elektromagnetna nihanja, bolezenska nihanja spremenijo v zdravilna in tako popravljena vrnejo v človekovo telo.

CoRe bioresonanca Bio-LaesEr deluje tako, da “prebere” klientove frekvence in jih popolnoma enake, vendar okrepljene vrne klientu in se tako zdravilni učinek samo še pomnoži.

Ko človek dobi nazaj svoje lastne okrepljene frekvence, se mu poveča občutek zavedanja samega sebe in to je tudi osnova za samozdravljenje.

Pri bioresonanci LaesEr gre kot pri principu homeopatije za načelo »podobno se zdravi s podobnim« in tudi v resnici so naše lastne frekvence popolno energijsko homeopatsko zdravilo za nas.

 

 

Resonanca – kako se uporablja pri Inergetix CoRe™ diagnostiki?

Čisto in samo na začetku malo fizike: resonanca je pojav, kadar dušeno nihalo niha z največjo amplitudo ravno takrat, ko je frekvenca vsiljenega nihanja enaka lastni frekvenci nihala – bistveno povečanje amplitude v oscilacijskem sistemu torej nastopi kot odgovor, kot posledica resonance.

Kako se torej resonanca kaže v vsakdanjem življenju?

Vsak od nas lahko čuti posebno navezanost na določen prostor ali kraj, ima rad določeno vrsto hrane ali glasbe. Privlačijo nas določeni ljudje, določeni hobiji, knjige, barve…. itd. S temi kraji, predmeti, ljudmi.. torej na nek način resoniramo. Po drugi strani ne prenesemo določene hrane, ne maramo določenih ljudi… in tudi to kaže na resonanco z nečim.

Resonanca ima tako veliko širši pomen, kot ga lahko razume sodobna znanost.

Kako pa se resonanca uporablja pri diagnostiki z Inergetix CoRe™ sistemom?

Rezultati, ki jih predstavlja diagnostika na informacijski ravni, pokažejo vse medsebojne povezave med klientom in recimo določenim zdravilom, čustvenim stanjem, organskim neravnovesjem, afirmacijami… in to v najbolj splošnem pomenu. Ta medsebojna povezava, resonanca kaže, da imata klient in določeno zdravilo nekaj skupnega.

Po drugi strani pa lahko recimo z določenim krajem resoniramo zaradi več vzrokov: na tisto mesto imamo lahko lepe spomine, lahko imamo neprijetne spomine, lahko tam živi nekdo, ki nam je blizu….

Pri CoRe™ diagnostiki se nam lahko zazdi, da ni nobenega razloga, da resoniramo z določenimi rezultati – če pa upoštevamo, da za resoniranje z nečim lahko obstaja 12 različnih razlogov, lažje razumemo naslednje:

– rezultati se lahko pokažejo kot določeni simptomi: npr. otekanje, vnetje, prizadetost dihalni poti… itd., kar pomeni, da ima določen človek nagnjenje, da na določene stvari reagira na tak način
– rezultati se lahko pokažejo kot nagnjenost k določeni bolezni in ta nagnjenost k določenemu obolenju se lahko pokaže še predno bi se simptomi pokazali na telesu
– stvar, s katero nekdo resonira, se lahko nahaja v bližnjem okolju in je nekako povezana s klientom
– kot rezultat se lahko pokaže neka stvar, ki ima samo določene elemente, ki resonirajo s klientom (torej lahko je nečesa preveč – npr. sladkorja ali pa premalo – npr določenih vitaminov, hranil…)
– ……..

Recimo, da se pri klientu pokaže, da resonira z organom želodec. To bi lahko pomenilo karkoli od naštetega:
– bolečine v želodcu
– krči želodčnih mišic
– mlahavost želodčnih mišic
– preveč želodčne kisline
– premalo prebavnih encimov
– rana na želodcu
– zmanjšana odpornost želodčne sluznice
– nezdravo prehranjevanje
– stres, strahovi, jeza……
– nezdrav način življenja (cigarete, alkohol…)
– težko »prebavljanje« obilice informacij iz okolja
– … itd.

Kot vidite, obstaja nešteto možnosti, zakaj resoniramo z določenim dobljenim rezultatom – klienti seveda običajno pričakujejo »diagnozo«, ker gre pri CoRe™ sistemu za diagnostiko – vendar je potrebno povedati, da gre za diagnostiko na infomacijski, vzročni ravni in da ne gre za diagnozo na telesni oz. biokemični ravni, kot smo jo vajeni pri uradni medicini.

Vsekakor se pri informacijski diagnostiki nikoli ne gleda enega samega področja, ampak se vedno obravnava človeka holistično – kot celoto – torej tudi mentalne, čustvene in druge komponente.

Ko sistem Inergetix CoRe™ najde resoniranje med klientom in določenim organom, zdravilom ali čemurkoli od več kot 100.000 zdravilnih informacij v sistemu, med terapijo to zdravilno informacijo preprosto komunicira oziroma posreduje na daljavo na informacijsko raven človeka in tako se začne samozdravljenje na vseh ravneh.

Ni torej pomembno, zakaj resoniramo z določeno stvarjo, ampak to, da dobimo ustrezne zdravilne informacije, ki nam bodo pomagale pri odpravljanju neravnovesja na določenem področju.

 

 

Mojca Fabjan

 

 

Za naročila na CoRe terapije me prosim kontaktirajte na:

 

info@esentiavita.com ali na 041-272-323 (od 17h do 18h)

 

 

 

 

VITAREALIS d.o.o., Štorje 67, 6210 Sežana | Štorje 67, 6210 Sežana | 041-272-323