REŠILNE kapljice RESCUE » Rešilne kapljice RESCUE

Rešilne kapljice RESCUE

REŠILNE kapljice RESCUE

Cena: 24,00
Naša zaloga:81


Bachove cvetne esence so blagodejna rešitev za vsakdanje težave (stres, strahovi... ). Več si lahko prebereš v članku Bachove cvetne esence in stres.

Rešilne kapljice RESCUE so kombinacija desetih različnih cvetnih esenc in ta steklenička je zelo primerna zate, če pri sebi najdeš enega ali več različnih simptomov:

 

  • stres
  • utrujenost
  • različni strahovi
  • nespečnost
  • čustveni šok
  • izgorelost

 

Kombinacija Rešilne kapljice RESCUE je namenjena temu, da ti pomaga odpraviti strah in nemir in vrača občutek varnosti in zaupanja. Rešilne kapljice poskrbijo za to, da tvoj energijski sistem ne razpade ali pa da se hitro spet popravi in šele takrat se lahko v tebi začne samozdravilni proces.

Vsekakor pa so Rešilne esence priporočljive tudi zato, ker so popolnoma neškodljive, nimajo stranskih učinkov, ne moreš jih predozirati in lahko jih kombiniraš z vsemi ostalimi načini zdravljenja, tako uradne kot alternativne medicine.

 

Kombinacija Rešilne kapljice RESCUE je primerna tudi za prvo stekleničko, še posebej, če se težko najdeš v opisih ostalih Izbranih kapljic. V tem primeru je najbolje, da porabiš do konca eno stekleničko Rešilnih kapljic in šele potem spet poiščeš med ostalimi kombinacijami esenc.

 

Rešilne kapljice Rescue BREZ ALKOHOLA:

V primeru, da naročaš stekleničko za otroke ali za živali, prosim napiši v opombe pri naročilu: "BREZ ALKOHOLA"

 

 

 

Bachove cvetne esence, steklenička s cvetnimi esencami, 30 ml

____________________________________

 

Cvetne esence Esentiavita so informiran izdelek (informirane remedije) in niso namenjene zdravljenju bolezni ali simptomov na fizični oz. telesni ravni človeka ter tako ne nadomeščajo klasičnih načinov zdravljenja uradne medicine, saj ne sodijo med zdravila po določbah ZZdr. Svetujem ti, da kljub Bachovi cvetni terapiji ne opustiš morebitnega uradnega medicinskega zdravljenja. Če imaš kakršnekoli zdravstvene težave, ti res toplo priporočam, da začneš čim prej delati spremembe na vseh ravneh tvojega življenja - tako na področju prehrane, gibanja, načina razmišljanja/ čustvovanja ter tvojega pogleda na ljudi in svet okoli sebe. Za pisne napotke me prosim kontaktiraj na: info@esentiavita.com

 

 

 

 

VITAREALIS d.o.o., Štorje 67, 6210 Sežana | Štorje 67, 6210 Sežana | 041-272-323