REŠILNE kapljice RESCUE » Bachove cvetne esence - Rešilne kapljice RESCUE

Bachove cvetne esence - Rešilne kapljice RESCUE

REŠILNE kapljice RESCUE

Cena: 19,00
Naša zaloga:81


Bachove cvetne esence so blagodejna rešitev za vsakdanje težave (stres, strahovi... ).Več si lahko preberete v članku Bachove cvetne esence in stres.

Rešilne kapljice RESCUE so kombinacija desetih različnih cvetnih esenc in ta steklenička je namenjena vsem, ki svoje težave najdete enem ali več različnih simptomov:

 

  • stres
  • utrujenost
  • različni strahovi
  • nespečnost
  • čustveni šok
  • izgorelost

 

Kombinacija Rešilne kapljice RESCUE je namenjena temu, da odpravlja strah in nemir in vrača občutek varnosti in zaupanja. Rešilne kapljice poskrbijo za to, da naš energijski sistem ne razpade ali pa da se hitro spet popravi in šele takrat se lahko v nas začne samozdravilni proces.

Vsekakor pa so Rešilne esence priporočljive tudi zato, ker so popolnoma neškodljive, nimajo stranskih učinkov, ne moremo jih predozirati in lahko jih kombiniramo z vsemi ostalimi načini zdravljenja, tako uradne kot alternativne medicine.

 

Kombinacija Rešilne kapljice RESCUE je primerna tudi za prvo stekleničko, še posebej, če se težko najdemo v opisih ostalih Izbranih kapljic. V tem primeru je najbolje, da porabimo eno stekleničko Rešilnih kapljic in šele potem spet iščemo med ostalimi kombinacijami esenc.

 

 

Bachove cvetne esence, steklenička s cvetnimi esencami, 30 ml

____________________________________

 

»Rešilne kapljice Rescue« so informiran izdelek (informirane remedije) in niso namenjene zdravljenju bolezni ali simptomov na fizični oz. telesni ravni človeka ter tako ne nadomeščajo klasičnih načinov zdravljenja uradne medicine, saj ne sodijo med zdravila po določbah ZZdr. Svetujem vam, da kljub Bachovi cvetni terapiji ne opustite morebitnega uradnega medicinskega zdravljenja. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, vam toplo priporočam, da začnete čim prej delati spremembe na vseh ravneh vašega življenja - tako na področju prehrane, gibanja, načina razmišljanja/ čustvovanja ter vašega pogleda na ljudi in svet okoli sebe. Več napotkov lahko najdete na moji spletni strani www.esentiavita.com.

 

 

 

 

 

 

VITAREALIS d.o.o., Štorje 67, 6210 Sežana | Štorje 67, 6210 Sežana | 041-272-323