Drugi o meni

 Spodaj lahko preberete nekaj izkušenj mojih klientov:

 

.................................................................................... 

 

Zaradi bolezni se mi je življenje precej spremenilo. Ne morem opravljati več določenih opravil, ki so povezana s fizično močjo.Pritaknile so se tudi druge nevšečnosti. Z uradno medicino si nisem mogla veliko pomagati, ker je ta vrsta obolenja redka in prav za mojo bolezen zdravila ni, razen simptomatskega zdravljenja.

Stanje se mi je precej izboljšalo po obisku Mojce, oz. po terapiji pri njej. Če pomislim, kdaj se je prvič nekaj premaknilo v meni...

Mislim, da je bilo to pred približno dvema letoma,ko sem bila pri Mojci trikrat na Reconnection healingu (zdravljenje s ponovno povezavo). Najprej je po terapiji sledila reakcija s poslabšanjem, celo z obiskom bolnišnice, kot ze večkrat pred terapijo. Potem pa, sčasoma, precejšnje in vidno izboljšanje.

Kljub nič kaj obetavnim napovedim uradne medicine, se mi stanje v zadnjih dveh letih ni poslabšalo, ampak celo nekoliko izboljšalo.

Pred nekaj dnevi sem sem bila spet na bioresonačni terapiji pri Mojci. Občutim notranjo pozitivno okrepitev in tudi moje počutje je precej boljše.

Sicer pa moram povedati, da se pri Mojci, vsakič ko jo obiščem, veliko naučim za zdravje in za življenje.

Ne samo meni, pomagala je tudi mojim bližnjim.   Mojca, res iskrena ti hvala!

 

.........................................................

 

Že pred meseci sem se zaradi raznih težav obrnila na ga.Mojco in se odločila za terapijo Inergetix Core. Všeč mi je bilo predvsem to, da je bila to terapija na daljavo in se mi ni bilo potrebno nikamor voziti. Druga prednost je bila ta, da sem si terapijo preko Virtual Doctorja naredila, kadar sem imela čas. Poleg tega sem vsak dan uživala kapljice z informacijo, ki mi jih je pripravila ga.Mojca in si ponavljala afirmacijo. Tako je zdravljenje potekalo na več nivojih hkrati. V diagnostiki pa sem dobila informacije o vzorcih, ki so mi trenutno delali težave .

Moram povedati, da se mi je stanje na začetku terapije poslabšalo . Vendar sem s pomočjo koristnih nasvetov srčne terapevtke Mojce lahko šla naprej.

Sčasoma se je moje počutje izboljševalo, dobila sem več energije, postala sem bolj mirna in prijazna do sebe in drugih.

To vrsto terapije res priporočam vsem, ki želite malo hitreje napredovati in si s pomočjo zdravilnih informacij, ki jih ponuja Inergetix CoRe, podpreti proces samozdravljenja in osebnega zavedanja.

 

...........................................................................................

 

Moja izkušnja z uporabo Rešilnega zdravila je zelo dobra. Zelo dobro se je obnesla tudi uporaba pri majhnem otroku in pri psu. Predvsem dobro so esence delovale pri psihičnih težavah, uporabila pa sem jih tudi pri fizičnih težavah in sem res zadovoljna.

Pohvaliti moram tudi Vas, gospa Mojca, ker ste vedno zelo hitro reagirali tako na naročilo kot tudi na vprašanje.

Hvala in želim Vam še veliko uspeha.

.........................................................................................         

 

Bachove cvetne esence sem spoznala preko prijatelja, ki mi je priporočal v branje literaturo o njih. Po prebrani literaturi sem si zelo želela to preizkusiti. Hkrati pa sem se spraševala ali si bom sama dovolj realno sestavila mešanico kapljic. Teh težav me je rešila Mojca Fabjan, ker se na Bachove kapljice zelo spozna, zna dobro poslušati in posledično zna izbrati ustrezne kapljice za trenutno stanje. Kar mi je pri njej všeč je, da človeka gleda celostno in črpa nasvete iz različnih virov.

Dober učinek uporabe Bachovih kapljic sem videla na različnih ljudeh in na sebi. Delujejo tako na čustveno, kot na fizično raven. Uravnajo misli, usmerijo energijo v najpomembnejše stvari, umirijo, spodbudijo k spremembam, dajo moč za doseganje novih ciljev, … odvisno kaj potrebujete. Zelo posrečena je kombinacija kapljic, ki se imenuje rešilne esence, saj ima zelo velik spekter delovanja in zajame najpogostejše težave. Zanimivo je, da začutiš izboljšanje tudi na področjih, ki jih nisi štel za pomanjkljiva, ker si imel drugje večje težave in so le te zakrile ostale. Po jemanju prve stekleničke se pojavijo največje spremembe in takrat se z opazovanjem in s pomočjo sorodnikov, ki jih vprašaš kako si se spremenil, ugotoviš kako je sedaj s teboj in z naslednjo stekleničko, ki vsebuje esence, ki ustrezajo tvojemu novemu stanju, si pomagaš prebroditi še tiste težave. Kapljice delujejo in Mojca jih zna ustrezno normirati in izbrati.

Kapljice sem uporabila sama in ker je bil učinek očiten, sem navdušila veliko sorodnikov in prijateljic k uporabi teh kapljic. Menim, da bi morali ljudje to bolj poznati in uporabljati. Esence pomagajo, da lažje in pravilneje prebrodimo različne faze v življenju in nanj pogledamo realno. Znanka jih je uporabila pri psu in so delovale, kar meni pomeni, da ni potrebno, da verjameš vanje, da bi delovale.

.......................................................................................

 

Meni je terapija Inergetix CoRe pomagala, šla sem stopnico višje, pogumnejša sem, bolj odločna in začela sem postavljati meje. Seveda me še občasno preveva strah pred prihodnostjo, vendar kakor pride, tudi hitro gre iz mene. Je pa res, da ves čas delam na sebi. Ogromno berem, se gibam, skratka delam vse, da zaposlim um ter da mi negativnosti ne pridejo več tako do živega. Najbolj mi je pomagal pogovor z vami, vlila ste mi poguma, tega se prav dobro spomnim. In da delam na zaupanju v Vesolje. Vse je tako, kot mora biti. Prej sprejmeš vse situacije, bolje je. Bodisi dobre, kot tudi slabe. Iz slednjih še močneje rastemo. Znebila sem se starih vzorcev, ki jih prinesemo iz matične družine. Ne še povsem, kot sem že omenila, izjemno redko se še zgodi, da me vrže iz tira kakšen občutek krivde. Tudi hitro mine. Spreminjamo sebe, drugih ne smemo in ne moremo. Drži, da smo vsi eno, del informacijskega polja.

Priporočam INERGETIX CoRe, kot tudi osebno obravnavo z vami. Še zdaj mi odmeva vaš prijazen glas v glavi, ki me je bodril in odrinil s čistega dna. Hvala vam za to!

 

........................................

 

Pozdravljeni, že več let redno naročam vaše Bachove cvetne kapljice. Prva jih je omenila kolegica. Bližala sem se petdesetim in začeli so se kazati drobni znaki težav.

Na internetu sem iskala več o tem in našla opise rastlin - najbolj razumljivo ravno na vaši strani. Tako sem si kar sama izbrala svojo mešanico, ki se mi je takrat zdela primerna: pretirana skrb za bližnje, občutek strahu pred spremembami, strah pred psi.

Po nekaj tednih sem začutila spremembe. Mož je trdil, da bi lahko pila le vodo, saj je to vse le v glavi. Za poskus sem spet prekinila z jemanjem, a nikomur povedala. Sama, predvsem pa bližnji, so opazili spremembe. Težko jih je opisati, saj so le drobne malenkosti, a skupaj nastanejo težava. Takrat sem le občasno vzela Rešilne kapljice, dnevno pa svoje izbrane. Poleti sem dobila občutek, da mi bolj ustrezajo Rešilne kapljice.

 

............................................................................................ 

 

 

VITAREALIS d.o.o., Štorje 67, 6210 Sežana | Štorje 67, 6210 Sežana | 041-272-323