Drugi o meni

 Spodaj lahko preberete nekaj izkušenj mojih klientov:

 

.................................................................................... 

 

Zaradi bolezni se mi je življenje precej spremenilo. Ne morem opravljati več določenih opravil, ki so povezana s fizično močjo.Pritaknile so se tudi druge nevšečnosti. Z uradno medicino si nisem mogla veliko pomagati, ker je ta vrsta obolenja redka in prav za mojo bolezen zdravila ni, razen simptomatskega zdravljenja.

Stanje se mi je precej izboljšalo po obisku Mojce, oz. po terapiji pri njej. Če pomislim, kdaj se je prvič nekaj premaknilo v meni...

Mislim, da je bilo to pred približno dvema letoma,ko sem bila pri Mojci trikrat na Reconnection healingu (zdravljenje s ponovno povezavo). Najprej je po terapiji sledila reakcija s poslabšanjem, celo z obiskom bolnišnice, kot ze večkrat pred terapijo. Potem pa, sčasoma, precejšnje in vidno izboljšanje.

Kljub nič kaj obetavnim napovedim uradne medicine, se mi stanje v zadnjih dveh letih ni poslabšalo, ampak celo nekoliko izboljšalo.

Pred nekaj dnevi sem sem bila spet na bioresonačni terapiji pri Mojci. Občutim notranjo pozitivno okrepitev in tudi moje počutje je precej boljše.

Sicer pa moram povedati, da se pri Mojci, vsakič ko jo obiščem, veliko naučim za zdravje in za življenje.

Ne samo meni, pomagala je tudi mojim bližnjim.   Mojca, res iskrena ti hvala!

 

.........................................................

 

Že pred meseci sem se zaradi raznih težav obrnila na ga.Mojco in se odločila za terapijo Inergetix Core. Všeč mi je bilo predvsem to, da je bila to terapija na daljavo in se mi ni bilo potrebno nikamor voziti. Druga prednost je bila ta, da sem si terapijo preko Virtual Doctorja naredila, kadar sem imela čas. Poleg tega sem vsak dan uživala kapljice z informacijo, ki mi jih je pripravila ga.Mojca in si ponavljala afirmacijo. Tako je zdravljenje potekalo na več nivojih hkrati. V diagnostiki pa sem dobila informacije o vzorcih, ki so mi trenutno delali težave .

Moram povedati, da se mi je stanje na začetku terapije poslabšalo . Vendar sem s pomočjo koristnih nasvetov srčne terapevtke Mojce lahko šla naprej.

Sčasoma se je moje počutje izboljševalo, dobila sem več energije, postala sem bolj mirna in prijazna do sebe in drugih.

To vrsto terapije res priporočam vsem, ki želite malo hitreje napredovati in si s pomočjo zdravilnih informacij, ki jih ponuja Inergetix CoRe, podpreti proces samozdravljenja in osebnega zavedanja.

 

...........................................................................................

 

Moja izkušnja z uporabo Rešilnega zdravila je zelo dobra. Zelo dobro se je obnesla tudi uporaba pri majhnem otroku in pri psu. Predvsem dobro so esence delovale pri psihičnih težavah, uporabila pa sem jih tudi pri fizičnih težavah in sem res zadovoljna.

Pohvaliti moram tudi Vas, gospa Mojca, ker ste vedno zelo hitro reagirali tako na naročilo kot tudi na vprašanje.

Hvala in želim Vam še veliko uspeha.

.........................................................................................         

 

Bachove cvetne esence sem spoznala preko prijatelja, ki mi je priporočal v branje literaturo o njih. Po prebrani literaturi sem si zelo želela to preizkusiti. Hkrati pa sem se spraševala ali si bom sama dovolj realno sestavila mešanico kapljic. Teh težav me je rešila Mojca Fabjan, ker se na Bachove kapljice zelo spozna, zna dobro poslušati in posledično zna izbrati ustrezne kapljice za trenutno stanje. Kar mi je pri njej všeč je, da človeka gleda celostno in črpa nasvete iz različnih virov.

Dober učinek uporabe Bachovih kapljic sem videla na različnih ljudeh in na sebi. Delujejo tako na čustveno, kot na fizično raven. Uravnajo misli, usmerijo energijo v najpomembnejše stvari, umirijo, spodbudijo k spremembam, dajo moč za doseganje novih ciljev, … odvisno kaj potrebujete. Zelo posrečena je kombinacija kapljic, ki se imenuje rešilne esence, saj ima zelo velik spekter delovanja in zajame najpogostejše težave. Zanimivo je, da začutiš izboljšanje tudi na področjih, ki jih nisi štel za pomanjkljiva, ker si imel drugje večje težave in so le te zakrile ostale. Po jemanju prve stekleničke se pojavijo največje spremembe in takrat se z opazovanjem in s pomočjo sorodnikov, ki jih vprašaš kako si se spremenil, ugotoviš kako je sedaj s teboj in z naslednjo stekleničko, ki vsebuje esence, ki ustrezajo tvojemu novemu stanju, si pomagaš prebroditi še tiste težave. Kapljice delujejo in Mojca jih zna ustrezno normirati in izbrati.

Kapljice sem uporabila sama in ker je bil učinek očiten, sem navdušila veliko sorodnikov in prijateljic k uporabi teh kapljic. Menim, da bi morali ljudje to bolj poznati in uporabljati. Esence pomagajo, da lažje in pravilneje prebrodimo različne faze v življenju in nanj pogledamo realno. Znanka jih je uporabila pri psu in so delovale, kar meni pomeni, da ni potrebno, da verjameš vanje, da bi delovale.

.......................................................................................

 

Meni je terapija Inergetix CoRe pomagala, šla sem stopnico višje, pogumnejša sem, bolj odločna in začela sem postavljati meje. Seveda me še občasno preveva strah pred prihodnostjo, vendar kakor pride, tudi hitro gre iz mene. Je pa res, da ves čas delam na sebi. Ogromno berem, se gibam, skratka delam vse, da zaposlim um ter da mi negativnosti ne pridejo več tako do živega. Najbolj mi je pomagal pogovor z vami, vlila ste mi poguma, tega se prav dobro spomnim. In da delam na zaupanju v Vesolje. Vse je tako, kot mora biti. Prej sprejmeš vse situacije, bolje je. Bodisi dobre, kot tudi slabe. Iz slednjih še močneje rastemo. Znebila sem se starih vzorcev, ki jih prinesemo iz matične družine. Ne še povsem, kot sem že omenila, izjemno redko se še zgodi, da me vrže iz tira kakšen občutek krivde. Tudi hitro mine. Spreminjamo sebe, drugih ne smemo in ne moremo. Drži, da smo vsi eno, del informacijskega polja.

Priporočam INERGETIX CoRe, kot tudi osebno obravnavo z vami. Še zdaj mi odmeva vaš prijazen glas v glavi, ki me je bodril in odrinil s čistega dna. Hvala vam za to!

 

........................................

 

Pozdravljeni, že več let redno naročam vaše Bachove cvetne kapljice. Prva jih je omenila kolegica. Bližala sem se petdesetim in začeli so se kazati drobni znaki težav.

Na internetu sem iskala več o tem in našla opise rastlin - najbolj razumljivo ravno na vaši strani. Tako sem si kar sama izbrala svojo mešanico, ki se mi je takrat zdela primerna: pretirana skrb za bližnje, občutek strahu pred spremembami, strah pred psi.

Po nekaj tednih sem začutila spremembe. Mož je trdil, da bi lahko pila le vodo, saj je to vse le v glavi. Za poskus sem spet prekinila z jemanjem, a nikomur povedala. Sama, predvsem pa bližnji, so opazili spremembe. Težko jih je opisati, saj so le drobne malenkosti, a skupaj nastanejo težava. Takrat sem le občasno vzela Rešilne kapljice, dnevno pa svoje izbrane. Poleti sem dobila občutek, da mi bolj ustrezajo Rešilne kapljice.

 

............................................................................................ 

 

 Moja izkušnja Ponovne povezave (The Reconnection) je bila nekaj izjemnega, zato bi jo rada podelila z drugimi. Tako močne energije in prisotnost drugih bitij, sem do zdaj začutila edino pri porodu.

Najprej bi rada povedala, da sem k Mojci prišla v zelo slabem stanju. Imela sem težave z depresijo, kronično nespečnostjo in počutila sem se popolnoma zakrčeno. Težave so se začele po smrti osebe, ki mi je bila zelo blizu, po nekaterih drugih močno stresnih dogodkih pa so se stopnjevale. Lahko bi rekla, da sem v zadnjih dveh letih preživela najtežje obdobje svojega življenja.

Za ponovno povezavo sem slišala že prej, vendar me ni pritegnilo, dokler nisem izvedela, da to dela tudi Mojca. Pomislila sem, da je to rešitev zame in za moje težave, iz katerih nisem videla izhoda.

Takoj, ko sem se ulegla na mizo, sem začutila izjemno močno energijo. Okoli mize so se pojavile postave ljudi, tako dobro vidne, da nisem mogla verjeti. Osem oseb, razporejenih okoli mize. Trije na vsaki strani in dve pri stopalih. Na levi strani pri glavi je bil moški, ki je bil ''glavni'' oziroma je vodil cel postopek. Rada bi povedala, da imam na splošno izostrene čute in velikokrat do sedaj sem zaznala ali videla kaj subtilnega, ampak to je bilo nekaj povsem drugega. Prav nič subtilno in tako jasno vidno. Pravzaprav sem njihovo prisotnost čutila in jih videla bolj jasno kot Mojco. Tako resnično, da nisem niti za trenutek pomislila, da mi nagaja domišljija ali podvomila v to, kar vidim. Včasih sem razmišljala, da bi me kap zaradi strahu, če bi kdaj videla ljudi brez fizičnega telesa, ampak oni so izžarevali tako ljubezen, prijateljstvo in občutek je bil nekaj najbolj prijetnega in osrečujočega, kar sem kdaj doživela.

Ko je Mojca začela s postopkom ponovne povezave in se je premikala po točkah, se je v mojem telesu pojavilo gibanje. Kot nek nemiren občutek v medenici in v okončinah. Kaj se je potem dogajalo, bom težko opisala. To bi morali videti. Kot bi me množica rok poskušala ''popraviti'' od znotraj. Gibanje medenice, vlečenje nog, ravnanje hrbtenice, vretence po vretence, od spodaj navzgor. Pokalo je in škripalo in moje telo je izvajalo gibe, ki so povsem fizično nemogoči, če bi jih hotela sama narediti. Gibi in naravnavanje mojega skeleta in organov niso bili zmedeni ali naključni. Jasno se je videlo, da gre za postopek, ki ima smisel. Podobno sem doživela pri osteopatu, ampak tukaj so me vlekle nevidne roke in tako močna sila, da tega procesa nikakor ne bi mogla ustaviti s svojo voljo, ker mene telo več ni poslušalo. Z Mojco sva se do solz nasmejali v dolgi uri in pol intenzivnega dogajanja, ker nama ni preostalo nič drugega, česa takega namreč še nisva videli.

Podobno se je dogajalo tudi na drugem delu, vendar manj intenzivno. Ves čas sem jasno slišala stavke v glavi, navodila, na primer naj vstanem, naj neham govoriti in podobno. Na drugem delu ponovne povezave je vodilno vlogo imela neizmerno lepa ženska, ki je stala na moji desni strani. Z rokami mi je segla v prsni koš, imela sem občutek, da je razklenila moje srce. Preplavil me je tak občutek neizmerne lepote in ljubezni, da sem jokala, kot še nikoli.

Intenzivno gibanje v telesu in uravnavanje kosti, vretenc in ostalega me je oba dneva spremljalo tudi po zaključenih postopkih pri Mojci. Sploh zvečer pred spanjem.  Po nekaj dneh se je umirilo.

Rezultat vsega tega je izjemen. Ker se v prostem času ukvarjam s plavanjem, sem že nekaj časa opažala, da nisem ravna v medenici, da mi je desna stran zamaknjena naprej. To mi je povzročalo težave pri plavanju, ko lebdiš v vodi tudi jasno čutiš, da nisi ''poravnan''. Ves čas sem imela težave z išiasom, bolečine v kolku po plavanju, bolečine v desni rami in mravljince v desni roki. To je povsem in trajno izginilo, medenica je popolnoma ravna.

Kot sem že prej omenila, sem imela cel kup resnih psihičnih težav, od depresije, nemira, hude nespečnosti. Tudi to se mi je bistveno izboljšalo že po prvem delu ponovne povezave. Depresija je v celoti izginila in se od ponovne povezave ni ponovila niti enkrat.

Čeprav sem bila deležna izjemnih fizičnih popravkov, ki sem jih neizmerno vesela (prej sem zaradi teh težav hodila k zelo dobremu osteopatu, ki pa mi jih je le delno omilil z zelo bolečimi prijemi), je največje darilo, ki sem ga tukaj dobila, izjemno močno zavedanje drugega sveta, prijateljev, s katerimi nas vežejo močne vezi in ljubezen. Prav prijateljstvo je bil najmočnejši občutek, ki sem ga čutila ob njihovi prisotnosti.

Dva meseca po obisku pri Mojci nimam več nobenih prej opisanih težav. Vmes mi je moj mož, ki se je udeležil seminarjev pri Eriku Pearlu, naredil dva ali tri zdravljenja s ponovno povezavo in kar je še ostalo od mojih težav, se je po tem pozdravilo. Spim kot nekoč, sem mirna in počutim se kreativno, močno in stabilno. Kot bi se vrnila nazaj moja prejšnja energija in optimizem. Zaznavam spremembo karakterja in kot bi bila jaz bolj jaz.

Mojci  in ''recconection timu zdravilcev'' sem zelo hvaležna za izjemno izkušnjo.

  ------------------------------------------------------------------------------- 

 

VITAREALIS d.o.o., Štorje 67, 6210 Sežana | Štorje 67, 6210 Sežana | 041-272-323