Nova spletna trgovina Esentiavita

Novice » Nova spletna trgovina Esentiavita
28.10.2016 23:05

 Dobrodošli na spletni strani Esentiavita, kjer vam nudim Bachove cvetne esence v različnih kombinacijah - po vaših potrebah in željah.

 

Veliko od vas pozna mojo prejšnjo spletno trgovino s cvetnimi esencami Amedea, kjer ste lahko vrsto let naročali svoje stekleničke z izbranimi esencami.

 

Tisti, ki me bolje poznate, veste, da v življenju ustvarjam na različnih področjih. Na spletni strani Amedea sem želela združiti svojo zdravilsko ponudbo (Bachove cvetne esence, ostale zdravilske tehnike in svetovanja, moj zdravilen nakit in zdravilne slike). 

 

Leto 2016 je bilo zame prelomno in odločila sem se, da se Amedea umakne trem novim blagovnim znamkam: Esentiavita (Bachove cvetne esence in zdravilstvo), Leonoriss (moje umetniško ustvarjanje) in pa Floriabella (moj nakit z zdravilnimi kamni).

 

Na spletni strani Esentiavita boste tako našli vse informacije glede floriterapije in cvetnih esenc - vsekakor sem vam vedno na voljo za vsa vprašanja, poleg tega se lahko naročite na novice, ki jih boste občasno prejemali v vaš e-nabiralnik.

 

Želim vam, da najdete zase najboljšo kombinacijo Bachovih cvetnih esenc!

 

Mojca

 

 

 

VITAREALIS d.o.o., Štorje 67, 6210 Sežana | Štorje 67, 6210 Sežana | 041-272-323