O meni

Pozdravljeni! Sem Mojca Fabjan, svetovalka za celostno in zdravo življenje in se že več kot desetletje poleg drugih zdravilskih pristopov posvečam tudi floriterapiji - Bachove cvetne esence so nepogrešljive, ko želimo narediti spremembe pri sebi in jih toplo priporočam vsem, ki so se namenili živeti drugače, bolj kakovostno in polno. 

Z zdravilnimi energijami sem se prvič srečala že pred približno petintridesetimi leti, vendar takrat še ni bilo na voljo dovolj informacij o alternativnem zdravljenju. Vedno sem želela pomagati drugim in tako sem najprej opravila tečaj klasične masaže. Najprej sem želela spoznati sebe in tako je v v moje življenje prišla Astrologija, skozi katero sem si pomagala skozi spremembe na moji življenjski poti. Sledili so zdravilni kristali, zdravljenje z barvami, potem Numerologija, za njo Tarot, I-Ching, Reiki...

 

Pozneje sem odkrila čudovit svet zdravljenja z informacijami in prevzele so me Bachove cvetne esence in Homeopatija. Proučevanje obeh načinov zdravljenja mi je odpiralo nove poglede na to, kaj je v resnici bolezen, zakaj nastane in kako lahko resnično ozdravimo, ne da bi delovali simptomatsko. Razumevanje pristopov dr.Hahnemanna in dr.Bacha mi je bilo v pomoč, ko sem iskala način, kako najbolj učinkovito pomagati ljudem, ki so poiskali mojo pomoč. Bachove cvetne kapljice so namreč pogosto "prva pomoč" pri najrazličnejših čustvenih težavah in delujejo kot nekakšen "katalizator", da se stvari sploh začnejo premikati in pomagajo ljudem narediti prve korake na poti do celostnega zdravja.

Po narejenem procesu Osebne ponovne povezave - The Reconnection  so se mi začele stvari v življenju odvijati hitreje in me voditi po poti, ki mi je namenjena: pomagati drugim, vendar tako, da jih učim oziroma jim posredujem potrebne informacije, jim pomagam do pravih Bachovih cvetnih esenc zanje ali pa da jih s pomočjo ponovne povezave povežem v zdravilno polje z nečim višjem in zaupam, da bodo prejeli točno tako zdravljenje, kot ga potrebujejo.

Globoko se zavedam, da je treba človeku pomagati pri samozdravljenju celostno, holistično in ga ne samo podpirati pri odpravljanju njegovih simptomov na fizični in energijski ravni. Naše telo in duh sta nedeljiva in potrebno je razumeti, da so težave na fizični ravni (bolezni, poškodbe...) samo posledica neravnovesij na višjih ravneh ali pa preteklih odločitev in da so  vsekakor povezane z našim načinom razmišljanja, delovanja (na vseh ravneh) in s tem, kako gledamo na svet in ljudi okoli sebe. Pri tem so vam lahko v veliko pomoč Bachove cvetne esence, saj nežno in globoko spreminjajo vaš pogled nase in na zunanji svet.

S pomočjo različnih pristopov vam v moji terapevtski praksi (predvsem s floriterapijo - Bachovimi cvetnimi esencami) pomagam na način, da vas usmerjam v spremembo načina razmišljanja in delovanja in vas spodbujam, da začnete aktivno in resnično Živeti vaše življenje. Del zdravljenja so tudi navodila v pisni obliki, ki so vam lahko v veliko pomoč na poti do ozdravljenja.

Vi ste edini, ki lahko v svojem življenju naredite vse potrebne spremembe in Bachove cvetne esence vam bodo v pomoč in podporo.

Ves čas se izobražujem na različnih področjih, da bi ljudem lahko pomagala na način, ki je za njih najbolj primeren in učinkovit. Poleg certifikata za praktika Ponovne povezave (Reconnective Healing practitioner) imam tudi certifikat za opravljanje terapij s hipnozo, certifikat za NLP praktika (nevrolingvistično programiranje) in pa certifikat za Life Coaching (osebno vodenja). Že nekaj let pa nudim tudi Inergetix CoRe terapije, vključno s svetovanji in informiranimi stekleničkami.

                                                                                                                    

 

 

 

Vabljeni, da si preberete si nekaj izkušenj mojih klientov.

 

 

 

 

 

 

Povezave:

 

Moji članki o naravnem zdravljenju na www.duhovnost.eu

 

Toplo priporočam v branje vsem, ki vam ni vseeno: http://www.naravnaimunost.si/

 

 Priporočam: Tina Ogorevc Pavlin - Klinična somatika in Aura Somahttp://www.maat-center.com/

 

Marjan Ogorevc - eden mojih prvih učiteljev: http://marjanogorevc.si/

 

Adrian Kezele - čudovite knjige in online seminarji: http://www.adriankezele.com/

 

Nekoč se bodo uresničile tudi moje sanje o popolnoma naravnem vrtu: http://vrtobilja.si/

 

Če želite, lahko pomagate zavodu Mačja Hiša in postanete Boter meseca: http://www.macjiboter.si/boter_meseca

 

 

  
VITAREALIS d.o.o., Štorje 67, 6210 Sežana | Štorje 67, 6210 Sežana | 041-272-323